Spandoeken op maat

Spandoeken op maat

n

Als je geprinte afbeeldingen buiten wilt gebruiken, kunnen we je onze spandoeken aanbevelen. Ze zijn zeer duurzaam, zacht en elastisch. Ze passen zich makkelijk aan op ongelijke oppervlakken en presenteren kleuren van hoge kwaliteit.

n

Reclame

n

De spandoeken die we printen kunnen maar liefst 320 centimeter breed worden. Dit maakt ze goed zichtbaar, zelfs van veraf. Hierdoor zijn ze de beste vorm van grootformaat reclame. Ze worden niet vaal door de weersomstandigheden en kunnen tegen windvlagen.

n

Eenvoudige bevestiging

n

Standaard worden onze spandoeken afgewerkt met laswerk en ogen op elke 30 centimeter. Tunnels zijn het alternatief. Beide manieren maken een eenvoudige en vooral stevige montage mogelijk.

n

In de winkel

n

Volgens ons zijn spandoeken ideaal voor winkeletalages en als winkeldecoratie. Afhankelijk van de gekozen afbeelding kunnen ze het soort activiteit benadrukken, informatie geven over aanbiedingen, een nieuw aanbod aankondigen of een reclameslogan presenteren. De enige beperking is je eigen fantasie.

n

Outdoor evenementen

n

Een ander idee voor het gebruik van spandoek is outdoor evenementen waarbij de naam van het evenement, de sponsors of reclame op zo’n banner gezet kunnen worden.

Recent Posts

Categories

Badkamer foto achterwand behang boeddha cadeau cadeaubonnen canvas deurstickers fiets foto achterwand Foto auf Acrylglas Foto auf Alu-Dibond fotobehang fotobehang boeddha fotobehang goedkoop fotobehang met boeddha fotobehang op maat fotocollectie foto op aluminium Foto op canvas Foto op forex Foto op glas foto op glas in de badkamer foto op hout foto op Plexiglas Foto op plexiglas op maat Foto op Tuinposter fotorolgordijnen fototapete foto’s op plexiglas gordijn Gordijnen interieur Interieurinrichting muurstickers poster posterpapier print op plexiglas Standbeeld sticker stickers tapeten tuinposter wanddecoratie werfborden wonen